Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από τον Πόντο, σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα έχει την μεγάλη ευλογία της Υποδοχής και φιλοξενίας, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019

μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου 2019, της Πανσέπτου και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Σουμελά καθώς επίσης και των Ιερών Εικόνων του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Βαζελώνος και του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, οι οποίες προέρχονται από τον Μαρτυρικό Πόντο.
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Επίσημη Υποδοχή των Ιερών Εικόνων στην Έδεσσα, στο Προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Σκέπης, και στην συνέχεια θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Την Κυριακή 30/09/2019 στον ίδιο Ιερό Ναό θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Την Τρίτη 01/10/2019, στις 4.00 μ.μ., θα τελεσθεί Ιερά Παράκλησις της Θεοτόκου και στην συνέχεια οι Ιερές Εικόνες θα αναχωρήσουν για τα Γιαννιτσά.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από τον Πόντο, σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, στις 6.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Επίσημη Υποδοχή των Ιερών Εικόνων στα Γιαννιτσά, στο προαύλιο του Ιστορικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και στην συνέχεια θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Οι Ιερές Εικόνες θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό μέχρι και την Πέμπτη 03/10/2019, όπου στις 6.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Παράκλησις πριν της αναχωρήσεώς τους.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από τον Πόντο, σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο